DSC07873_edited.jpg
DSC07896b.jpg

Hoera! Jullie gaan trouwen!

En daar willen jullie de mooiste dag van maken die jullie je kunnen voorstellen.Zoveel keuzes om te maken, zoveel dingen om over na te denken, want het moet natuurlijk dé perfecte dag zijn. Je trouwjurk, het trouwpak, je huwelijkslocatie, de bruidstaart....en nog zoveel meer!

 

Maar laten we eerlijk zijn; het draait natuurlijk allemaal om het moment dat jij in je jurk naar voren loopt, naar de man van je dromen.

 

Jullie huwelijksceremonie is het moment van de dag, dan verklaren jullie ten overstaan van iedereen die jullie dierbaar is jullie liefde voor elkaar. En dat willen jullie vormgeven op een manier die bij jullie past; met een persoonlijk verhaal helemaal passend in de sfeer die jullie huwelijksdag moet uitstralen. Met muziek waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Misschien wel het nummer waar jullie voor het eerst op gezoend hebben? Of dat nummer dat op de radio was toen jullie besloten écht voor elkaar te gaan of ……….

Een Muziekverhaal verbindt

Met Muziekverhalen verbinden we alles wat jullie trouwceremonie persoonlijk maakt in 1 verhaal.

Samen met jullie gaan we ruim vantevoren al in gesprek en geven we samen vorm aan het inkleden van de ceremonie, maken we jullie verhaal ook echt over jullie en versterken de liedjes het gevoel dat we meegeven.

Het geheel wordt begeleid door live pianomuziek waardoor jullie moment een heel bijzonder (muzikaal) tintje krijgt.

DSC07885b_edited.jpg
DSC08015_edited.jpg

In principe heb je 2 opties;

Hoe werkt het

Een huwelijk wordt normaliter voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente waar je trouwt. 

Elke gemeente rekent leges voor de huwelijksvoltrekking, dat is incl een half uurtje (gemiddeld) de ambtenaar van de burgerlijke stand. Doordat elke gemeente zelf haar leges bepaalt verschillen de kosten per gemeente sterk.

Maar misschien willen jullie wel helemaal niet 'officieel'trouwen'. Of willen jullie helemaal vrij zijn in de vorm waarin jullie elkaar het ja-woord geven en de ringen uitwisselen. Er is zoveel mogelijk, ook als je ervoor kiest om niet tijdens de ceremonie de huwelijksakte te ondertekenen.

Welke vorm jullie ook kiezen, een Muziekverhaal past zich daar helemaal op aan en kan dus de huwelijksvoltrekking op de manier zoals jullie dat willen heel mooi en bijzonder laten terugkomen in één geheel.

 

 

 

 

 

Optie 1

De trouwambtenaar van de gemeente waar jullie trouwen doet de officiële huwelijksvoltrekking. Muziekverhalen verzorgt jullie persoonlijke verhaal en muzikale invulling.

Optie 2

Jullie hebben al eerder het wettig huwelijk laten voltrekken door de gemeente, of gaan misschien helemaal niet “officieel” trouwen. Hierdoor zijn jullie helemaal vrij om jullie huwelijksceremonie in te vullen zoals jullie dat zelf willen.

Muziekverhalen begeleidt jullie volledige huwelijksceremonie en muzikale invulling.

Ongeacht welke optie jullie voorkeur heeft, betalen jullie voor een Muziekverhaal altijd €1.250.-.

Dat is excl. de kosten die de gemeente in rekening brengt. 

Op de website van de gemeente waar je trouwt vindt je meer info over hun voorwaarden en kosten:

Trouwen in Gemeente Beekdaelen

Trouwen in Gemeente Brunssum

Trouwen in Gemeente Beek

Trouwen in Gemeente Echt-Susteren